Rekruttering af virksomhedens vigtigste ressource

Rekruttering er ofte en undervurderet ledelsesdisciplin. Alle ledere ved godt, hvad disciplinen går ud på, og endnu flere ved også, hvilke dele af processen de helst undgår, det ved du sikkert også?

Rekruttering er en tidskrævende opgave, som ikke altid giver de ønskede resultater. Samtidig med at der er en eller flere ledige pladser på holdet, er der stadig de samme krav til "produktionen", hvilket kan gøre, at lederen tager unødvendige chancer. Og de chancer kan koste dyrt i tabt omsætning, tidsspilde og mistede lønkroner. Ifølge Randstad koster en fejlrekruttering helt op til 500.000 kr.

Vi varetager denne opgave for kunder, som kun bliver draget ind i processen på de afgørende ledelsesmæssige tidspunkter, før, under og efter forløbet. Samtidig er vi eksperter i at matche mennesker med virksomheders kultur, hvilket understøtter vores kompetence til at finde de helt rigtige medarbejdere, som lever op til forventningerne og bliver hos virksomheder, fordi de er matchet korrekt og derfor nu trives i jobbet.

Skræddersyet rekrutteringsløsning

DEDIKATION tilbyder en skræddersyet rekrutteringsløsning, som matcher virksomhedens behov. Vi arbejder ud fra tre kerneområder:

  • Find – Rekruttering og kultur match
  • Vækst – Optimering og gevinst
  • Fasthold – Onboarding og resultatskabende

Find – DEDIKATION hjælper dig med at finde den rigtige sælger

DEDIKATION tilbyder skræddersyet rekrutteringsløsninger, som matcher virksomhedernes behov. Det vil sige, at hvis du blot har brug for, at vi tager os af samtaler og test af kandidater, så behøver du ikke købe den helt store rekrutteringspakke. Vi tager gerne et møde med jer, så vi sammen kan finde den rigtige rekrutteringsløsning, der matcher jeres behov.

Hos DEDIKATION sætter vi en ære i at matche virksomheden med den rigtige kandidat. Det gør de fleste rekrutteringsbureauer, så hvad gør vi så anderledes...?

Ifølge Ballisager ansætter 26% af de små private virksomheder en kandidat med en anden profil end den, de søgte i opslaget. Derfor udfordrer vi virksomhedens ønsker og ser deres behov. Vi trækker på vores mange års erfaring indenfor salgsområdet, hvor vi hurtigt kan spore os ind på, hvilke profiler og personligheder, der kan matche jobbet.

Hvis du leder du efter din næste topsælger, målrettede leder eller erfarne specialist, så kan vi helt sikket hjælpe dig!

Vækst – DEDIKATION hjælper dig med at optimere din afdeling/enhed/team

Opskriften på vækst kan se ud på mange måder, men vi ved, at øget indtjening typisk er den korteste vej til målet. Med over 1000 virksomhedsbesøg med i bagagen, har vi altid en ide om, hvordan vi kan optimere jeres virksomhed med de rette talenter, branding og onboarding!

En ting er sikkert; en dygtig og motiveret leder eller medarbejder giver plus på bundlinjen. Vi ved, hvad der driver sælgere, salgschefer, ledere og specialister, fordi vi selv er "vokset op" i miljøet!

DEDIKATION tilbyder:

  • Udarbejdelse af bonusmodeller
  • Sparring til eksisterende bonusmodeller
  • Salgstræning
  • Ledertræning
  • Branding

Spar tid på ugers puslespil og tid væk fra ”produktionen” og lad DEDIKATION udforme en skræddersyet bonusmodel, der er tilpasset virksomheden.

Læs mere om, hvordan vi kan optimere jeres salgsafdeling.

Fasthold – DEDIKATON hjælper med at fastholde dine sælgere

Det er de færreste virksomheder, som tænker over, at prøveperioden er gensidig! Derfor kan det komme som en overraskelse, hvis en nyansat medarbejder siger op i prøveperioden.

Mange virksomheder tillægger ikke onboarding den store betydning. Faktisk har 35% af alle virksomheder og organisationer sat 0 kr. af til onboarding. Det er ikke mange, når man tænker på, at 20% af de nyansatte forlader sit job inden for 45 dage!

Vi sammensætter et onboardingforløb i samarbejde med virksomheden, vi samarbejde med, og opsætter dertil KPI’er for forløbet. Her skelner vi mellem lærings- og salgsmål.

Et succesfuldt onboardingforløb handler om at kunne motivere, forberede og kommunikere hensigtsmæssigt til den nyansatte. Vi hjælper med at opsætte opnåelige og udfordrende KPI’er, der samtidig optimerer salget og udviklingen hos virksomheden. Det gælder om at fremskynde nyansattes effektivitet og værdiskabelse hurtigt, så de integreres og kan mærkes som en hjælp, støtte om optimering blandt de resterende medarbejdere eller ledere.

Læs mere om vores onboarding forløb.

Velkommen til DEDIKATION

HIRE FOR ATTITUDE, TRAIN FOR SKILLS!

Figuren illustrerer hvilke elementer forløbet typisk indeholder og hvilke opgaver virksomheden har.

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt