Onboarding af nye MEDARBEJDERE

Onboarding handler om motivation. Hos DEDIKATION i Valby, i udkanten af København på Sjælland, ved vi, at den nyansatte er motiveret fra den dag, han/hun træder ind ad døren. Kunsten er at bevare motivationen ved onboarding, i transformationen fra ”nyansat”, til ”loyal medarbejder”.

20% af alle nyansatte forlader sit job inden for de første 45 dage. Det er derfor vigtigt, når man onboarder en ny medarbejder, at sætte den nyansatte i gang med sine opgaver og starte med oplæringen fra første dag, så den nyansatte føler, han/hun bidrager med noget i virksomheden.

Sandheden er dog, at 35 % af alle virksomheder og organisationer har sat 0,- af til onboarding. Den nyansatte møder ofte chefer/kollegaer der har travlt med de daglige opgaver og budgetopnåelser, og har derfor ikke ressourcerne, til at introducere den nyansatte for virksomhedskulturen i den rækkefølge, som matcher den nyansattes profil.

Skab motivation og ansvar med onboarding

Den nyansatte kommer fra en dagligdag, hvor han/hun var tryg i sit sociale netværk og i de forventninger der var til de tidligere opgaver og kompetencer. Han/hun vidste hvilke forventninger der var til ham/hende i forhold til sociale relationer, KPI’er og resultatmål. Transparente succeskriterier for den nyansatte, er derfor alfa omega i et vellykket onboarding forløb.

Hvilken tilstand i kroppen vil man have, hvis man som sælger bliver plantet foran en computer med en telefon i hånden, og så ellers efterladt med egen oplæring og motivation... go’ tur! Medarbejdere der har været igennem et struktureret opstartsforløb bliver længere tid i virksomheden. Det kan derfor være omkostningsfuldt, ikke at gennemgå et opstartsforløb.

​DEDIKATION tilbyder skræddersyede onboarding forløb, hvor vi sammen med virksomheden opsætter lærings- og salgs KPI’er. Sammen kan vi sørge for et godt onboarding forløb - naturligvis understøttet af et online system!

Læs mere om hvad vi kan gøre i forbindelse med nyt job her.

Vi tilpasser efter både medarbejder og virksomhed

Kontakt os og hør om vores onboarding program og få lavet et skræddersyet forløb, der er tilpasset både din virksomhedskultur og medarbejderens profil. Du kan ringe til os på telefon 71 74 74 78 ​eller skrive til e-mail kontakt@dedikation.dk med enhver forespørgsel.

Dedikation ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt