Om DEDIKATION

​Vi arbejder ud fra tre kerneområder​

  • Find – Rekruttering og kultur match
  • Vækst – Optimering og gevinst
  • Fasthold – Onboarding og resultatskabende

Find – DEDIKATION hjælper dig med at finde den rigtige sælger

DEDIKATION tilbyder skræddersyet rekrutteringsløsninger, som matcher virksomhedernes behov. Det vil sige, at hvis du blot har brug for at vi tager os af samtaler og test af kandidater, så behøver du ikke købe den helt store rekrutteringspakke. Vi tager gerne et møde med jer, så vi sammen kan finde den rigtige rekrutteringsløsning der matcher jeres behov.

Hos DEDIKATION sætter vi en ære i, at matche virksomheden med den rigtige kandidat. Det gør de fleste rekrutteringsbureauer, men hvad gør vi så anderledes...?

Ifølge Ballisager ansætter 26% af de små private virksomheder en kandidat med en anden profil, end den de søgte i opslaget. Derfor udfordrer vi virksomhedens ønsker og ser deres behov. Vi trækker på vores mange års erfaringer indenfor salsområdet, hvor vi hurtigt kan spore os ind på, hvilke salgsprofiler der kan matche jobbet.

Hvis du leder du efter din næste topsælger, kan vi helt sikket hjælpe dig!

Læs mere om vores rekrutteringsløsninger.

Vækst – DEDIKATION hjælper med at optimere din salgsafdeling

Opskriften på vækst kan se ud på mange måder, men vi ved at øget indtjening typisk er den korteste vej til målet. Med over 1000 virksomhedsbesøg med i bagagen, har vi altid en ide om hvordan vi kan optimere jeres salgsafdeling!

En ting er sikkert, at en dygtig og motiveret sælger = plus på bundlinjen. Vi ved hvad der driver sælgere og salgschefer, fordi vi selv er "vokset op" i miljøet!

DEDIKATION tilbyder:

  • Udarbejdelse af bonusmodeller
  • Sparring til eksisterende bonusmodeller
  • Salgstræning
  • Ledertræning

Spar tid på ugers puslespil og tid væk fra ”produktionen” og lad DEDIKATION udforme en skræddersyet bonusmodel, der er tilpasset virksomheden.

Læs mere om, hvordan vi kan optimere jeres salgsafdeling.

Fasthold – DEDIKATON hjælper med at fastholde dine sælgere

Det er de færreste virksomheder, som tænker over at prøveperioden er gensidig! Derfor kommer det også bag på dem, hvis deres kandidat holder op i prøveperioden.

Mange virksomheder tillægger ikke onboarding den store betydning. Faktisk har 35% af alle virksomheder og organisationer sat 0 kr. af til onboarding. Det er ikke mange, når man tænker på at 20% af de nyansatte forlader sit job inden for 45 dage!

Vi skræddersyer onboarding forløb i samarbejde med virksomheden, opsætter KPI’er for forløbet. Her skelner vi mellem lærings -og salgs KPI’er.

Et succesfuldt onboarding forløb handler om, at kunne motivere den nyansatte. Vi hjælper med at opsætte opnåelige og udfordrende KPI’er der samtidig optimere salget hos virksomheden.

Læs mere om vores onboarding forløb.

Velkommen til DEDIKATION

Hire for attitude, train for skills!

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt