Om DEDIKATION​

DEDIKATION et konsulenthus, der rådgiver og hjælper inden for rekruttering, onboarding og branding i forbindelse med tiltrækningen og fastholdelsen af medarbejdere. Vi er specialiseret i at rekruttere ledere, sælgere og specialister.

Vi har et slogan, og det at have et slogan er måske det mest klichéagtige, der er at sige om os. For vores metoder koncentrerer sig om mennesket bag alle de mange kompetencer og skills. Derfor er vores slogan:

Hire for attitude, train for skills

Betydningen af denne internationale sætning er, at vi hyrer mennesker. Vi koncentrerer os om at finde et kulturmatch mellem kandidaten og virksomheden. Mennesket skal først og fremmest passe ind i kulturen, have den rette indstilling, psyke og baggrund. Dertil kommer evnerne. Og evnerne er naturligvis vigtige, men som virksomhed i dag, skal der være en forståelse for, at det er sværere at finde den rette personlighed og attitude, end det er er at finde de rette kompetencer. Det betyder ikke, at vi kun hyrer mennesker, hvis kompetencer ikke passer til jobbet. Men vi forventer ikke, at kandidaten skal være som skabt til rollen kompetencemæssigt. Og det slogan lever vi i øvrigt selv efter.

Værdier og motivationsfaktor

Vi lever vores brand og vores værdier samt DNA baseret på at være:

  • Fair! Fair over for vores kunder, kandidater og kollegaer. Hvem end der er i kontakt med DEDIKATION skal have en god oplevelse og behandling
  • Nærværende! Vi er menneskelige og har et mål om at ”disrupte” ideen om, at headhuntere er selviske og arrogante.
  • Ansvarlige! Når vi har en opgave, fralægger vi os ikke ansvaret. Vi har en grundlæggende indstilling som forudsætter, at vi altid fokuserer på, hvad vi selv kan gøre for at løse eventuelle problemstillinger.
  • Konstruktive! Vi giver konstruktiv feedback, råd og vejledning til vores kunder, kandidater og kollegaer. Alle fortjener ordentlig feedback.
  • Udfordrende! Vi udfordrer dine ideer og tvinger dig til at forstå, hvad du søger, hvad end du som kunde søger en kandidat, eller at du som kandidat søger et job.

Historie fra egne rækker

Vi ansatte Cathrine som vores Content Manager og Headhunter. Cathrine har en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Hun har arbejdet med kommunikation i større og mindre virksomheder de sidste 2 år, og nu er hun her. Cathrine har erfaring indenfor kommunikation, men det var hendes mindset, forståelse for, hvordan kommunikation skal skabe en forretning, og hvordan kommunikation kan skabe grundlag for alternative kontaktmuligheder til dygtige kandidater. Derfor ansatte vi Cathrine som kommunikatør, selvom hun ikke havde nogen erfaring inden for rekruttering. Hun definerede vores brand på ny, viste nye måder at kontakte kandidater på og havde en åbenhed for at lære. Med et godt onboarding forløb, hvor hele teamet dedikerede sin tid til at lære fra sig, kunne Cathrine rekruttere den første kandidat allerede første måned, selvom hun ikke havde nogen erfaring eller de rette kompetencer før ansættelsen. Til gengæld var den rette indstilling, tilgang, kreativitet og åbenhed med i bagagen. Dermed beviste hun, at den rette attitude og personlighed altså kommer før alle de rigtige skills. Hun havde dele af de rigtige skills, men ikke dem alle. Men det fik hun.

Dedikation ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt