søger du nyt job?

​Er du på jagt efter et nyt job? Vil du videre i din karriere? Så har du mulighed for at finde dit nye job som leder, sælger eller specialist her. På vores forside finder du alle de ledige stillinger, der er tilgængelige lige nu.

Nyt job - hvordan?

DEDIKATION her rekrutteret ledere, sælgere og specialister siden 2013 med stor succes. Vi har specialiseret os i de typer stillinger, fordi det er det, vi er gode til og selv har prøvet på egen krop! Vi har arbejdet med ledere, sælgere og specialister i over 20 år og ved derfor, hvordan man kan skabe de bedste rammer, hvordan man kan motivere og forstå disse stillingstyper.

Hos DEDIKATION sætter vi en ære i at matche kandidater med de rigtige stillinger. Det gør de fleste rekrutteringsbureauer, men hvad gør vi så anderledes?

Medarbejdere og ledere med de rigtige attituder

En af vores værdier i DEDIKATION er, at vi udfordrer vores kunder og kandidater på en inspirerende måde, så hvis det ikke er dig, der ender med at blive ansat i nyt job, så er du blevet klogere på dig selv, og hvad du søger i dit fremtidige job.

Vi ser ikke bare kandidaterne ud fra de bokse, de har krydset af, og det eksamensbevis de har, når de er på jagt efter et nyt job. Vi læser mellem linjerne og læser kandidatens profil, personlighed og adfærd. Vi ved, det er nemmere at tilegne sig færdigheder, efter man har fået nyt job, end det er, at lære og passe ind i en fremmed virksomhedskultur.

Så når vi siger ”Hire for attitude, train for skills”, så mener vi det!

Det siger kandidater og kunder om DEDIKATION.

​Få hjælp til at finde et nyt job

Hvorfor søge nyt job?

Hvis du ikke føler dig tilstrækkeligt udfordret i din hverdag, hvis ikke dit job motiverer dig og gør dig glad, og hvis ikke det lever op til dine forventninger, er det måske på tide at træde et skridt op af karrierestigen eller finde et helt nyt job?

DEDIKATION har rekrutteret alle typer af job inden for ledelse, salg, IT, kommunikation og andre specialiserede roller på tværs af brancher. Derfor har vi kompetencerne til at finde dit næste job.

Opret dit CV ​hos os og tilmeld dig vores​ jobagent, så kontakter vi dig, hvis stillingen, som matcher din profil, dukker op. Du kan også ringe til os på telefon 71 74 74 78 eller skrive på e-mail kontakt@dedikation.dk for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt