NYT JOB inden for sælger jobs?

​Er du på jagt efter et nyt job i Valby, København eller et andet sted på Sjælland? Vil du videre i din salgskarriere? Du har mulighed for at finde dit nye sælger job her!

Nyt job hvordan?

DEDIKATION her rekrutteret sælgere siden 2013 med stor succes. Vi har specialiseret os i at rekruttere sælgere, fordi det er det, vi er gode til! Vi har arbejdet med salg og med sælgere i over 20 år og ved derfor, hvordan man kan skabe de bedste rammer, for en sælger.

Hos DEDIKATION sætter vi en ære i, at matche kandidater med de rigtige salgsstillinger. Det gør de fleste rekrutteringsbureauer, men hvad gør vi så anderledes?

Sælger job med den rigtige attitude

Vi udfordrer vores kunder og kandidater på en inspirerende måde, så hvis det ikke er dig, der ender med at blive ansat i nyt job, så er du blevet klogere på dig selv og hvad du søger i dit sælger job.

Vi ser ikke bare kandidaterne ud fra de bokse, de har krydset af og det eksamensbevis de har, når de er på jagt efter et nyt job. Vi læser mellem linjerne og læser kandidatens profil, personlighed og adfærd. Vi ved, det er nemmere at tilegne sig færdigheder efter man har fået nyt sælger job, end det er, at lære og passe ind i en fremmed virksomhedskultur.

Så når vi siger​”Hire for attitude, train for skills”, så mener vi det!

Det siger kandidater og kunder om DEDIKATION

​Få hjælp til at finde et nyt job

Hvorfor søge nyt job?

Hvis du ikke føler dig nok udfordret i din hverdag er det måske på tide, at træde et skridt op af karrierestigen eller finde et helt nyt job?

DEDIKATION har rekrutteret alle typer af salgsjob på tværs af alle brancher, derfor har vi kompetencerne til at finde​ dit ​næste sælger job.

Opret dit CV ​hos os og tilmeld dig vores​ jobagent, så kontakter vi dig, hvis stillingen, som matcher din profil, dukker op. Du kan også ringe til os på telefon 71 74 74 78 eller skrive på e-mail kontakt@dedikation.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Dedikation ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt