Nyheder

"Og så skal du bare lige igennem en lille test…"
28-06-2018
Testen bidrager ofte til bekymring og forvirring hos kandidater på tværs af brancher, hvad end testen søger at afdække kandidaternes personlighed, adfærd, sproglige- eller logiske evner. Her kommer eksamensangsten krybende tilbage og spiller kandidaterne et puds. Selvom testen kun er 1 af de 6 punkter, vi vurderer en kandidat ud fra og absolut aldrig alene kan beslutte, om en kandidat er den rette, så er den alligevel en vigtig del af rekrutteringen.
Læs indlæg
Do's and don'ts når du kontaktes af en recruiter eller headhunter
25-06-2018
Dog er det ikke altid, at tingene går så smurt, som man kunne håbe. Så jeg håber, at vi kan hjælpe hinanden. Jeg elsker nemlig, at hjælpe kandidater i forskellige brancher med, at finde deres drømmejob, og i den sammenhæng har jeg fundet nogle do's and don'ts, til når du måske kontaktes af en recruiter som jeg.
Læs indlæg
5 faresignaler du skal være opmærksom på under samtalen
23-05-2018
Nu skal det hele jo ikke handle om løn, men du bør alligevel blive bekymret, hvis arbejdsgiveren aldrig spørger ind til din lønforventning eller ikke selv kommer ind på lønnen i forbindelse med en samtale.
Læs indlæg
10 gode råd til det perfekte CV
09-05-2018
Undersøgelser viser, at det første arbejdsgiveren kigger på, når du søger et job, er dit CV. Så du kan forestille dig, hvor fatalt det kan være, hvis dette CV ikke sidder lige i skabet. Faktisk læser kun 49 % også din ansøgning, hvis ikke de blev imponeret over dit CV. ​
Læs indlæg
Den tomme stol: Er rekruttering dyrt?
01-05-2018
Men de udtalelser virker ikke, fordi det ville enhver måske sige til en potentiel kunde, ville de ikke? Nej, der skal et andet regnestykke til. Ikke med det henblik på nødvendigvis at få endnu en kunde, men måske mere for generelt at ændre opfattelsen og holdningen til rekruttering og headhunting, der i forvejen anses for et erhverv for mørkets fyrster.
Læs indlæg
​Sådan får du en effektiv arbejdsdag!
22-04-2018
Vi har i DEDIKATION drøftet effektivitet både på arbejde og personligt i fritiden også, og gennem arbejdet med bl.a. de ”7 gode vaner” af Steven R. Covey, er vi nået frem til 5 gode råd til, hvordan man kan være en effektiv medarbejder!
Læs indlæg
Halvtreds, halvvejs og helt færdig?
05-04-2018
”Som et konsulenthus, der arbejder med rekruttering, headhunting, onboarding og branding, oplever vi til tider en betænkelighed overfor kandidater, der er over 50, og det er jo synd, for salgsevner, forretningsforståelse og gode sociale erfaringer forsvinder ikke, bare fordi man fylder 50 år,” siger Thomas Laudrup, Founder og CEO i DEDIKATION.
Læs indlæg
​Kampen om kandidaten
02-03-2018
Hvad end du selv skal jage geparden, eller vi i DEDIKATION skal gøre det for dig, så er der altså andet i verden end kantinen - forhåbentlig.
Læs indlæg
NYT ANSIGT, NYE IDEER & NYT CONTENT!
26-01-2018
Vi har i DEDIKATION rekrutteret til vores egen lille flok denne gang.
Læs indlæg
Optimer dit CV
31-07-2017
​Inden du bliver kaldt til jobsamtale, vil din potentielle arbejdsgiver naturligvis læse dit CV. Nogle gange læser arbejdsgiveren dette før ansøgningen, og derfor skal dit CV være lige så skarpt og målrettet som selve ansøgningen. Og jo, det kan man godt!
Læs indlæg
Kort og godt: Sådan lukker du den svære kunde
28-07-2017
Salg, kunder, vækst, vækst af kunder, storkunder. Puha, sikke en mundfuld.
Læs indlæg
Find den rigtige ansøgning – og ansøger
26-07-2017
Som ansat i HR er du muligvis en af de medarbejdere, som sender en automatiseret e-mail ud til ansøgere, når den rigtige kandidat er fundet: ”Tak for din ansøgning. Vi har modtaget 374 ansøgninger og har nu besluttet af gå videre med 4 kandidater.”
Læs indlæg
Sådan filtrerer du igennem de tusindvis af jobopslag
24-07-2017
Som jobsøgende oplever man ofte, at der enten er et hav af interessante jobopslag eller modsat, ingen. Hvis du opretter dit CV i vores database, kan vi hurtigt filtrere uinteressante stillinger fra. Er du ikke til den nemme løsning, vil vi i denne artikel lade som om, at opslagene i jobbankerne er mange. Utallige, faktisk.
Læs indlæg
​Udvid og oprethold dit netværk
21-07-2017
”Alle kender dig. Folk kommer op til dig og begynder at tale om forretning. Du vedligeholder alle relationer naturligt. Enhver netværkers drøm.” Hvis det er virkeligheden for dig, så kan du scrolle tilbage, til hvad end du var i gang med og tage en velfortjent drink, for det er der ikke mange som kan nikke genkendende til.
Læs indlæg
​Onboarding er guld værd (I hvert fald en halv million)
19-07-2017
Som ansat i HR, har du sikkert styr på din onboarding. Du ved hvad det betyder og hvilke resultater man kan forvente. Ikke mindst ved du hvorfor det er en god idé for virksomheden at bruge strategisk onboarding. Hvis fagbøgerne kun gav dig komplicerede svar, som egentlig gjorde mere skade end gavn, giver vi her en lettere introduktion til emnet.
Læs indlæg
​3 hurtige råd til at komme godt i gang med jobsøgningen
17-07-2017
Uanset om man er nyuddannet, har sagt sit job op for at søge nye veje eller er blevet afskediget, kan det være overvældende at være jobsøgende. Pludselig står man i et hav af regler (som både jobcenteret og A-kassen forresten er uenige om) og ens tanker vandrer i et uendelig spind af ”hvad er jeg egentlig god til?”, ”hvornår lander jeg et job?” og ikke mindst ”hvordan lander jeg jobbet?”.
Læs indlæg
​Netværk - hvordan gør man?​
14-07-2017
Relationer, partnere og bekendtskaber kræver alle opmærksomhed, værdi og tid. Der findes uendelige metoder, profiler og gode råd i forhold til at blive en dygtigere netværker og i dette gæsteindlæg, har vi talt med tidligere 3x34 direktør Brian Tange!
Læs indlæg
Mere om APV
12-07-2017
​Arbejdspladsvurderingen forbindes ofte med noget negativt som kræver tid og ressourcer. En ting som nedprioriteres. I den første artikel om APV kom vi omkring glæderne ved APV, hvordan det kan bruges som branding, tiltrækning og bibeholdelse af medarbejdere. Her kommer vi nærmere på opbygningen og strukturen af sådan en undersøgelse og hvad vi selv gør, for at opretholde et positivt arbejdsmiljø.
Læs indlæg
​Arbejdsløs – hvad nu?
10-07-2017
Det er ikke mange, som går gennem livet, uden på et eller andet tidspunkt at have været arbejdsløs. Så tag blot en dyb indånding, du er ikke alene.
Læs indlæg
​Pistolsælgeren er skudt!
07-07-2017
Den type sælger man ansatte for 10 år siden er måske ikke den helt rigtige til arbejdspladsen længere. Arbejdspladsen ændrer sig, og det samme gør markedet. Derfor har vi erklæret pistolsælgeren død, og inden vi går i gang med at give vores bud på, hvor markedet er på vej hen, skal vi have afklaret en ting: Hvem var pistolsælgeren?
Læs indlæg

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt