KÆRE SALGSCHEF VIL DU BLIVE MERE EFFEKTIV?​

​​Vil du gerne blive mere effektiv, undgå at drukne i administrative opgaver, minimere risiciene ved omkostningstunge fejlrekrutteringer og generelt opleve en hurtigere "time to performance" - når du skal ansætte sælgere? Så se med her!

Vi tilbyder lige nu 30 minutters 1 til 1 online sparring, hvor vi vil klæde dig på til at undgå de største faldgruber, når du skal rekruttere sælgere!

​Book online møde her​!​​

​​

Vi ser frem til at sparre med dig!​​

​KANDIDATERNE SIGER:

" Kom i snak med DEDIKATION, efter at have kigget lidt på deres hjemmeside,  i forhold til et job som Account Manager. Ca. en uge senere har jeg sagt min tidligere stilling op, og modtaget svar på at jeg kan starte næste måned! Tak til Brian og Thomas for den hurtige og smertefrie process. De har sgu styr på det. Kan varmt anbefale DEDIKATION"

fb-stjerner

5,0 ud af 5 stjerner

​Se vores anmeldelser​ her

"Professionalisme, nærvær, tæt sparring og opfølgning, og på mange måder et fuldstændig unikt rekrutteringsbureau. Dedikation lever i den grad op til navnet, og yder en kæmpe indsats for et indgående indblik, ikke kun i kandidatens faglige kompetencer men i særdeleshed også i mennesket bag, og de personlige værdier. Atypiske, relevante og værdiskabende spørgsmål der efterlader tryghed og et yderst positivt afsæt!"

fb-stjerner

​5,0 ud af 5 stjerner

​Se vores anmeldelser​ her

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt