adfærdsfrofiler & test

Everything DiSC

  • Skab et fælles sprog på arbejdspladsen
  • Styrk Samarbejdsrelationer
  • Målret ledelse, kommunikation, feedback, rekruttering, forandring og salg
  • Oplev et præcist og nuanceret billede af din typiske adfærd
  • Tilpasset individuel rapport der matcher din adfærdsstil


Work of leaders

Vision, Alignment og Gennemførelse er nøglebegreberne i den nye Everything DiSC profil Work of Leaders. Begreberne dækker over fundamentale opgaver for ledere på alle niveauer. Opgaver, hvor nogle vil være lige til at løse, mens andre vil være mere udfordrende.

Everything DiSC Work of Leaders profilen måler på lederens DiSC adfærd og på 18 best practice adfærdskontinua under de 3 nøglebegreber. Profilens formål er at give lederen indsigt i, hvordan deres adfærdstilbøjeligheder påvirker deres effektivitet som leder, når de skal skabe vision, opbygge alignment og stå i spidsen for gennemførelse.Kognitiv evnetest - Adaptive Generel Reasoning Test (AdaptGRT)

At kunne vurdere en persons potentiale i forhold til en stilling eller et udviklingsforløb, er en væsentlig del af udvælgelsesprocessen og en kognitiv evnetest kan give os værdifuld information der ofte ikke kan indsamles via andre metoder.

​En kognitiv evnetest som AdaptGRT kan med fordel anvendes i forbindelse med rekruttering, udvikling og talent management og kan være særlig relevant i forbindelse med jobroller, hvor der skal træffes komplekse beslutninger, og i forbindelse med koncentrerede uddannelsesforløb.

Adaptiv måling:

AdaptGRT er en adaptiv test – hvilket betyder at testen løbende tilpasser sig respondentens vidensniveau. Dette betyder at:

  • Respondenten får en bedre testoplevelse, da der ikke skal bruges tid og kræfter på at svare på unødigt lette eller svære spørgsmål.
  • Vi kan bedømme respondentens niveau med færre spørgsmål, og dermed på kortere tid, fordi vi kan målrette sværhedsgraden af spørgsmålene til den enkelte respondent.
  • Vi får en mere præcis bedømmelse af respondentens evneniveau indenfor de tre områder verbal, numerisk og abstrakt.

AdaptGRT er valideret på en dansk normgruppe på knapt 600 personer. Seneste validering er fra 2012.

Ovenstående er de 3 mest benyttede test typer hos DEDIKATION, vi er dog certificerede i flere, som kommer i spil alt efter mål samt opgave.

Kontakt os og hør hvilke muligheder du har.

Dedikation ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby

Kontakt os

DEDIKATION ApS

Gammel Køge Landevej 55 4. Sal.

2500 Valby​

CVR: 35643486

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Er du i bil?

Så er der gratis parkering!

Tog og bus

Nærmeste S-tog station: Valby St.
Gåafstand herfra 5-8 min.

Bus 8A kører lige til døren.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt